Servan Ölekli Anaokulu
İnönü Mahallesi Müftüler Caddesi No 5 / 2

VİZYON

Öz disiplini ve benlik saygısı gelişmiş, toplumda birey olarak yer aldığının farkında olan, paylaşımcı, kendini ifade edebilen, sorumluluk sahibi, kendi haklarını korurken başkalarının haklarına saygı gösteren, gelenek ve göreneklerimize karşı duyarlı, doğayı koruyan bireyler yetiştirmek.

MİSYON

Çocuklarımızın yaş, gelişim düzeyi, ilgi ve ihtiyaçları, bireysel farklılıkları, toplumun, ailelerin sürekli gelişen çevre beklentilerini önemseyerek, çocuk merkezli ve ailenin de içinde olduğu, kendini sürekli geliştiren eğitimcilerin bilinçli ve iyi planlanmış eğitim desteği ile onların tüm gelişim alanlarını kapsayan becerilerinin ve yeteneklerinin gelişmesinde bütünsel bir eğitimle ilköğretime ve yaşama hazırlamak.

BEYAZ BAYRAK PROJESİ, BESLENME DOSTU PROJESİ
Öğretim Şekli :Tekli Eğitim

Tekli Eğitim

08.30-13.30

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Okulumuz il merkezinde bulunmaktadır ve yürüme mesafesindedir. Ayrıca okulumuz şehir içi minibüs hattı güzergahındadır.

Dilimizin Zenginlikleri, Elden Ele Okuldan Eve Oyun ,100 de Yüz Oyun